K.Borgerhout/GW is één van de oudste korfbalverenigingen in België! Toonaangevend wat betreft topkorfbal en jeugdopleiding!

Onze club is al vele jaren een begrip in de korfbalwereld! 
Gekend om een gezellig verenigingsleven! 

De sportieve boog kan niet altijd gespannen staan, dus organiseren wij vooral voor onze jeugd vele nevenactiviteiten!

Door haar rijke historie heeft de Koninklijke Borgerhout/Groen-Wit Korfbal Club steeds een prominente plaats ingenomen in de Belgische korfbalwereld.
De "Zebra's", zoals deze traditierijke club ook wel genoemd wordt, heeft deze voortrekkersrol te danken aan haar unieke kwaliteiten en haar vele enthousiaste vrijwilligers.

Veel eigenschappen van een zebra vinden we terug in deze topvereniging:

  • Zebra's zijn ontembare trotse sierlijke kuddedieren 
    • met een leidend mannetje, die instaat voor de veiligheid en bescherming van de groep
    • en een leidend vrouwtje, die bepaalt wanneer de kudde graast en wanneer ze op de vlucht slaat
  • Net zoals in korfbal is er sprake van de perfecte coherentie tussen mannen en vrouwen met als streefpunt een gemeenschappelijk doel; door eenheid topprestaties neerzetten!
  • Zoals elke zebrapopulatie is deze prachtige club eveneens ongeëvenaard, veelzijdig en uniek, een kudde van vrienden, families en supporters..

 

Jeugdopleiding, plezier en topsport! <<< >>> Respect en kwaliteit!   zijn de belangrijkste pijlers waar onze club op steunt!

We zijn erg blij je in onze vereniging te mogen verwelkomen en zullen er alles aan doen opdat jullie zich zo snel mogelijk thuis voelen!